Anti krekel kurk 100x50x2

€16,95
80 op voorraad
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
Extra verzendkosten Extra pakketzegel Als je kiest voor de standaard pakketdienst zullen er kosten voor een extra pakketzegel toegevoegd worden. Dit wordt weergegeven tijdens het afrekenproces
Anti krekel kurk plaat met een afmeting van 100*50*2. Dit stuk anti krekel kurk is gemaakt van samengeperst kurk. Ideaal om als achterwand te gebruiken. Door de hoge dichtheid is anti krekel kurk beter bestendig tegen krekels dan de gemiddelde achterwand en zal daardoor een stuk langer mee gaan. Het is ook mogelijk om deze plaat anti krekel kurk zelf in uw terrarium te bevestigen door gebruik te maken van Silicone kit.

Mocht u dit product verstuurd willen hebben wordt het in 2 stukken van 50*50*2 gezaagd. * Dit artikel heeft een extra verzendzegel I.V.M het niet kunnen versturen met alle andere artikelen. Wilt u er meerdere hebben? Neem dan even contact met ons op!
Meer informatie
EAN 8718421623075
Gewicht 3.5 kg
Materiaal Kurk
Kleur Bruin
Schrijf jouw beoordeling
Anti krekel kurk 100x50x2
Jouw beoordeling