Aluminium horgaas 8X6 mm 1meter breed

€19,95
Nog maar 8 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
Aluminium Horgaas maaswijdte 1.8mm X 1.6mm, de breedte is 1 meter. Verluchtingsmateriaal voor terrarium. Niet voor fruitvliegen geschikt, wel voor grotere dieren. Eventueel kunt u het gaas ook in een frame laten zetten. Indien u wel fruitvliegen wilt houden kunt u kiezen voor het benzinegaas.


Gaas van exo terra terrarium vervangen

Als u een exo terra terrarium heeft en deze is van boven gaan roesten kunt u Aluminium horgaas 1.8X1.6 mm 1meter breed gaas goed gebruiken als vervanging, het roest niet en is makkelijk te vervangen.

U kunt de pees uit het exo terra terrarium trekken, dan het oude gaas er uit halen. U legt het aluminium gaas er op en met een rond smal voorwerp bv de achterkant van een broodmes duwt u het gaas in de geul. hierna kunt u de pees er in duwen.

hopla een nieuw exo terra rooster dat niet meer gaat roesten

lukt het u niet, dan kunnen wij het ook voor u doen.

let op helaas kunt u het verroeste rooster van een exo terra terrarium niet in zijn geheel vervangen exo terra levert deze roosters helaas niet los.
Meer informatie
EAN 8718421623716
Gewicht 1 kg
Materiaal Gaas
Schrijf jouw beoordeling
Aluminium horgaas 8X6 mm 1meter breed
Jouw beoordeling