3D Rock 100x40x50 Luxe Yosemite

€499,95
Nog maar 2 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
Beperkte verzendmethode Terrarium Een terrarium wordt bezorgd door onze koeriersdienst. U kunt in het afrekenproces kiezen voor 1 of 2 werknemers die helpen bij het uitladen van het terrarium. Ook is het mogelijk om het terrarium met een pallet te bezorgen.
Measurements L 100 x B 40 x H 50 cm

Het 3D Rock 100x40x50 Lux Yosmite Terrarium wordt gemaakt van 4 mm glas en is standaard uitgevoerd met de volgende opties:

 • Voorventilatie nieuw design
 • Bovenventilatie 17 cm breed
 • 2 schuifdeuren
 • Handvatten op beide schuifdeuren
 • 1 fitting (150W) met lichtkap
 • Vanaf 80 cm: 2 fittingen, (150W) & (350W) met lichtkapjes
 • Zwarte hoekstrips onder en boven
 • 2,5 cm glazen krekelstroken
 • 3D Rock Yosmite achterwand: diverse grijstinten
 • Waterdicht
 • Goede verpakking voor makkelijk transport


Dit 3D Rock terrarium is een nieuw design terrarium, behoort tot de 3D Rock-lijn van de Blue-Lagoon terraria en is een designterrarium van A kwaliteit. Een groot voordeel van de 3D Rock-lijn terraria is dat de terrariums volledig af en direct klaar voor gebruik zijn en een extra fitting achter de warmtelamp bevatten, voor de UVB lamp. 3D-Rock terrariums vanaf 80CM bevatten standaard twee fittingen, waarvan de rechter fitting van keramiek is en uitermate geschikt is voor HID- en Kwikdamplampen. De 3D-ROCK terrariums zijn geschikt voor zowel tropische- als woestijndieren, maar wordt over het algemeen als woestijn/steppen terraria gebruikt. Enkele andere voordelen van de nieuw design terraria in de 3D Rock-lijn zijn dat bij plaatsing van de (optionele) LED strips achter de voorventilatie er een warmte luchtstroom naar boven ontstaat, waardoor de ruiten nooit meer beslaan en door de goede luchtstroom het terrarium minder snel zal gaan stinken. Meer voordelen nieuw design terraria →


Bij de 3D Rock Yosmite terraria van de Blue-Lagoon zijn de fittingen en zwarte lichtkapjes altijd voorgemonteerd en zit er een handgemaakte rotswand met mooie grillige structuren in, welke zorgt voor klim- en schuilmogelijkheden. De kleur van de achterwand betreft een schakering van diverse grijstinten, sprekend lijkend op het echte Yosmite gebied. De 3D Rock terrariums zijn altijd waterdicht, zodat de mogelijkheid bestaat er een paludarium of aqua-terrarium van te maken.


Voorraad en bezorging
De 3D Rock terrariums van de Blue-Lagoon zijn altijd standaard op voorraad. Helaas is het echter niet mogelijk om een terrarium via de reguliere post te verzenden. Daarvoor bieden wij de volgende opties:

 • Bezorging via eigen koeriersdienst Blue-Lagoon
 • Bezorging via externe bezorgdienst d.m.v. palletvervoer
 • Door de klant zelf af te halen in onze showroom


Bijbehorende artikelen
Eventuele artikelen die bij een 3D Rock terrarium horen, met de mogelijkheid die er direct bij te bestellen, zijn:


Eigen terrarium ontwerpen?
Bekijk onze terrariumdesigner, waarmee u uw eigen terrarium kunt ontwerpen. Hier kunt u zelf de maten invoeren, het terrarium direct aan uw eigen wensen aanpassen en eventueel direct op maat bestellen.

Meer informatie
EAN 8718421622238
Gewicht 0.04 kg
Hoogte 50
Diepte 40
Lengte 100
Type Terrarium 3D Terrarium
Kenmerken Is waterdicht
Materiaal Glas
Afmetingen L 100 x B 40 x H 50 cm
Kleur Yosemite
Dier Luipaardgekko
Schrijf jouw beoordeling
3D Rock 100x40x50 Luxe Yosemite
Jouw beoordeling