Opzoek naar een baardagaam?

Wij krijgen regelmatig Baardagamen binnen en broeden er zelf ook regelmatig een aantal uit, waardoor je bij ons vrijwel altijd zowel jonge als oude Baardagemen kunt kopen.


Geïnteresseerd in een Baardagaam kopen?

Een Baardagaam of Baardagame is een reptielensoort dat van origine uit centraal en Zuidoost Australië komt. Deze reptielen zijn solitaire dieren die door hobbyisten gekarakteriseerd worden als erg rustige en liefdevolle beestjes. Zoek je dus een makkelijk te verzorgen reptiel, dat ook nog eens goed tam te krijgen is dan is een Baardagaam het beestje voor jouw. Op Blue-Lagoon.nl vind jij jouw ultieme maatje.


Verzorging van een Baardagaam

De juiste verzorging voor een Baardagaam is cruciaal, je wilt immers niet dat je nieuwe aanwinst plots ziek wordt. Hierbij is het erg belangrijk dat de Baardagaam naast het juiste dieet, voldoende licht, UV en warmte krijgt. Het is voor deze reptielen cruciaal dat er voldoende UV gegeven wordt. Er zijn speciale lampen die de Baardagaam in deze UV behoefte doen voorzien. Naast een behoefte aan UV heeft eenBaardagaam ook een warmteplek nodig, een reptiel is koudbloedig en kan niet zoals wij lichaamswarmte produceren.


Benodigdheden voor een Baardagaam

Een Dwerg Baardagaam kopen of een andere Baardagaam kopen? je moet wel de juiste benodigdheden hebben. Vragen zoals welk formaat terrarium moet ik hebben, en welke vitamine heeft eenBaardagaam nodig is iets waar wij dagelijks in de winkel antwoord op geven. Als startende hobbyist zijn er diverse dingen om rekening mee te houden, vraag één is eigenlijk altijd welke terrarium heb ik nodig en waar komt die dan precies te staan. Daarnaast moet je ook de juiste lampen, bodembedekking en voedselschalen hebben. Door het voor de startende hobbyist allemaal wat makkelijker te maken hebben wij een starters set ontwikkelt. Deze starter set heeft alle benodigdheden om een Baardagaam gezond in te huizen.


Baardagaam kopen bij Blue-Lagoon

Wil je dus een Baardagaam kopen voor in je terrarium? Bekijk dan eens gerust onze website. Blue-Lagoon heeft een uitgebreide keuze met Baardagamen in alle leeftijdsgroepen. Blue-Lagoon beschikt over een uitgebreide webshop waaraan al je reptielenwensen voldaan kunnen worden.