White Python LED verlichting strip Nightligt Red 7.2W 60cm kit

Speciale prijs €30,25 Standaard prijs €44,95
Nog maar 1 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.

White Python LED Nightlight Red 60cm Kit  
NACHTLICHT rode LED-verlichting

De WhitePython ™ Nachtlampje Rode LED-verlichting systeem biedt een warme, sfeervolle rode gloed voor 's nachts voor het bekijken van uw reptiel. Met zijn slanke en compacte ontwerp van de Nightlight Rode lampjes kunnen op tijdens de nacht zonder de opzichtige uitzicht meestal gegeven door normale rode gloeilampen. Wij raden het gebruik van de WhitePython ™ Daglicht Wit licht voor overdag verlichting.

Gebruik makend van de minimumeisen inzake energieprestatie, deze innovatieve en modulaire lampjes zorgen voor een warme rode spectrum. Dit licht is zichtbaar voor reptielen, maar heeft geen invloed op hun normale nachtelijke activiteiten te wijten aan de dim, donkere kleur. Ook verkrijgbaar is de Moonlight Blue Led-verlichting systeem als u liever een helderder maan licht beïnvloeden.

In tegenstelling tot andere verlichting, kan de LED modulaire systemen worden geïnstalleerd in een kwestie van seconden. Met zijn eenvoudige magneetband bevestiging, kunt u de positie van de lichten in de gewenste ruimte zonder schroeven of bevestigingen. Met zijn innovatieve auxillary fittingen, is er geen noodzaak voor unwiring stekkers aan de draden steken door de achterkant van het terrarium. Om te zien hoe eenvoudig dit systeem werkelijk is, kijken naar de installatie video door hier te klikken.

Belangrijk: geen UVA of UVB afgifte.

Belangrijkste voordelen
Energiezuinig, slechts 3,6 Watt per strip
Snel & eenvoudige installatie
Ultra lange levensduur - 50.000 uur licht
10 x langere levensduur dan TL-verlichting
3 jaar garantie

Instructie Video


 


 

Meer informatie
EAN 5060309450147
Gewicht 0.6 kg
Lengte 2 cm
Breedte 60 cm
Hoogte 2 cm
Schrijf jouw beoordeling
White Python LED verlichting strip Nightligt Red 7.2W 60cm kit
Jouw beoordeling