White Python LED verlichting strip Moonlight Blue 7.2W 60cm kit

Speciale prijs €30,25 Standaard prijs €44,95
Nog maar 3 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.

White Python LED Moonlight Blue 120cm Kit  
MOONLIGHT blauwe LED-lampjes

De WhitePython ™ Daglicht Wit LED's bieden een moderne benadering van verlichting van uw reptiel terrarium. Gebruik makend van de minimumeisen inzake energieprestatie, deze innovatieve en modulaire lampjes zorgen voor een helder daglicht effect dat geschikt is voor alle reptielen.

Gebruik makend van de minimumeisen inzake energieprestatie, deze innovatieve en modulaire lampjes zorgen voor een donkere maanlicht blauwe spectrum. Dit licht is zichtbaar voor reptielen, maar heeft geen invloed op hun normale nachtelijke activiteiten te wijten aan de dim, donkere kleur. Ook verkrijgbaar is de Nighttime rode LED-verlichting systeem als u liever een warmer rood licht.

In tegenstelling tot andere verlichting, kan de LED modulaire systemen worden geïnstalleerd in een kwestie van seconden. Met zijn eenvoudige magneetband bevestiging, kunt u de positie van de lichten in de gewenste ruimte zonder schroeven of bevestigingen. Met zijn innovatieve auxillary fittingen, is er geen noodzaak voor unwiring stekkers aan de draden steken door de achterkant van het terrarium. Om te zien hoe eenvoudig dit systeem werkelijk is, kijken naar de installatie video door hier te klikken.

Belangrijk: geen UVA of UVB afgifte.

Belangrijkste voordelen
Energiezuinig, slechts 3,6 Watt per strip
Snel & eenvoudige installatie
Ultra lange levensduur - 50.000 uur licht
10 x langere levensduur dan TL-verlichting
3 jaar garantie

Instructie Video


 


 

Meer informatie
EAN 5060309450208
Gewicht 0.6 kg
Lengte 2 cm
Breedte 60 cm
Hoogte 2 cm
Schrijf jouw beoordeling
White Python LED verlichting strip Moonlight Blue 7.2W 60cm kit
Jouw beoordeling