Exo Terra Crested Gecko Food 4 cups

€4,95
Nog maar 4 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke vrijdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot vrijdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
De Exo Terra Crested Gecko Food is een voedzame mix die speciaal is ontwikkeld voor het welzijn van wimpergekko’s en andere gekko-soorten. In het wild voeden wimpergekko’s  zich voornamelijk met fruit, nectar, stuifmeel en bloemen en zo af en toe een insect of andere kleine prooidier.  Vanwege de gevarieerde voeding van een wimpergekko is er een combinatie van natuurlijk fruit en geschikte hoeveelheden eiwit toegevoegd om een gezond dieet te creëren met de gewenste textuur voor maximale acceptatie. The Crested Gecko Food bevat alle essentiële vitamines, aminozuren en sporenelementen die nodig zijn om uw huisdier gelukkig en gezond te houden. Elke afzonderlijke serveerbeker biedt de optimale hoeveelheid voedsel voor uw gekko's, wat uitdroging en bederf voorkomt. De handige serveerkommen passen perfect in decoratieve items zoals het Exo Terra Kanak Tribal Ornament of de Exo Terra Canopy Combo Dish.

De Exo Terra Crested Gecko Food is een ugebalanceerd dieet voor alle fruit / bloem / nectar etende geckos, zoals de wimpergekko (Correlophus ciliatus), Leach's Giant Gecko (Rhacodactylus leachianus), Gargoyle Gecko (Rhacodactylus auriculatus), Mossy Gecko (Mniarogekko chahoua) , Daggekko's (Phelsuma sp.) En vele andere soorten ...

Kopjes met niet-opgegeten voedsel moeten na 48 uur worden verwijderd
Meer informatie
EAN 015561232715
Lengte 3 cm
Breedte 10 cm
Hoogte 10 cm
Merk Exo Terra
Dier Wimpergekko
Schrijf jouw beoordeling
Exo Terra Crested Gecko Food 4 cups
Jouw beoordeling