Perlite 2-6 mm broedsubstraat 100 liter zak

€36,30
Nog maar 1 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
Extra verzendkosten Extra pakketzegel Als je kiest voor de standaard pakketdienst zullen er kosten voor een extra pakketzegel toegevoegd worden. Dit wordt weergegeven tijdens het afrekenproces
Perlite
De incubatie substraat wordt bevochtigd perliet, die vocht zorgt, evenals van de luchtvochtigheid voor de ei-ontwikkeling, maar heeft uitstekende drainage eigenschappen door zijn korrelige textuur.   De perliet moet vochtig aanvoelen, maar niet geweekt of klef, als te vochtige omstandigheden kan gemakkelijk verdrinken de zich ontwikkelende embryo's.   Er moet heel weinig water verzameld op de bodem van de eierdoos na het bevochtigen van de perlite met water te zijn.
Meer informatie
EAN 8718421625741
Gewicht 3 kg
Lengte 25 cm
Breedte 100 cm
Hoogte 50 cm
Schrijf jouw beoordeling
Perlite 2-6 mm broedsubstraat 100 liter zak
Jouw beoordeling