Lucky Reptile Thermo Socket LV Mini Set

Speciale prijs €38,24 Standaard prijs €49,95
Nog maar 3 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
De Thermo Socket LV is een uitbreidbaar laag voltage lamp systeem dat is ontwikkeld voor laagspannings-halogeenlampen, zoals de Lucky Reptile Halogen Sun LV. Voor de werking is een transformator nodig is die reeds is opgenomen in de Thermo Socket LV Set. Tot 6 lampen kan worden aangesloten op een transformator via een stekker en stopcontact aansluiting. Met behulp van de transformator van het Lucky Reptile Jungle Lamp of een gemengde werking van Jungle Lamp en Thermo Socket LV op een transformator is ook mogelijk.
De Thermo Socket LV kan worden geplaatst op de top van het terrarium of is geïnstalleerd in het terrarium deksel. Lamp en stopcontact worden volledig gedekt door een reflector en beschermd tegen contact met dieren via een wiremesh.

De Thermo Socket LV Set is uitgerust met een halogeen transformator geschikt voor 20-105W. De minimale belasting is een 20W lamp of twee 10W halogeen zon LV. De maximaal toegestane vermogen is 105W, die bijvoorbeeld kan worden bereikt door 3x 35W, maar ook 3x 20W plus 1x 35W en 1x 10W. Een hele
Meer informatie
EAN 4040483632462
Lengte 10 cm
Breedte 10 cm
Hoogte 13 cm
Kap met fitting Ja
Merk Lucky Reptile
Schrijf jouw beoordeling
Lucky Reptile Thermo Socket LV Mini Set
Jouw beoordeling