Inbouw Filter biologisch + kam en filtermateriaal 30-50 liter

€120,95
Voldoende voorraad
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
Biologisch filter voor in uw terrarium, wanneer u een waterreservoir heeft laten inbouwen, is het handig om hier gelijk een biologisch filter in te laten plaatsen, dit zorgt voor een goede hygiene en een schoon en helder water, wat veel male beter is voor de dieren. Het water gaat minder snel stinken en wordt ontdaan van alle vuiligheid. Dit komt in het biologisch filter terecht.

De bioloog is uitgerust met een standaard filterpomp met een opvoer capaciteit van 650 liter per uur en kan max. 60 cm opvoeren. Hierna kunt u eventueel een andere pomp voor meer of minder prijs ook nemen natuurlijk. Standaard wordt hier de Aqua-Power 650 gebruikt.

Standaard wordt er een gat in uw achterwand geboord om uw snoer van uw pomp achter weg te werken, maar ook op dus danig hoogte zodat hier nooit water uit kan overstromen.

Het filter materiaal dat wordt bijgeleverd, zijn bioballs, filterkous met koolstof en filterwatten en filtermatten. Zodat een helder water kan worden gegarandeerd.
Meer informatie
EAN Gadget1000
Gewicht 3.5 kg
Lengte 20 cm
Breedte 40 cm
Hoogte 20 cm
Schrijf jouw beoordeling
Inbouw Filter biologisch + kam en filtermateriaal 30-50 liter
Jouw beoordeling