Exo Terra Turtle Feeder

Speciale prijs €50,94 Standaard prijs €72,95
Nog maar 2 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.

  • Programmeerbare voederautomaat

  • Extra groot reservoir voor waterschildpaddenvoer

  • Ideale vakantie-voederautomaat

  • Past op de Exo Terra Turtle Terrariums

  • Werkt op batterijen (2 x AA batterijen, niet inbegrepen)

  • Geschikt voor de meeste soorten ronde en langwerpige voerpellets


De Exo Terra Turtle Feeder kan worden geprogrammeerd om tot vier keer per dag te voederen. Porties en voedertijden kunnen aangepast worden aan het aantal en de afmetingen van de gehouden waterschildpadden. Door gebruik te maken van een voederautomaat vermindert u het risico van overvoeding, en voorkomt u vervuiling van het terrarium water door overgebleven waterschildpaddenvoer.


Een speciaal ontworpen, extra groot voerreservoir (200 mL) verzekert dat je schildpadden kunnen gevoed worden gedurende een langere periode. Via het kristalheldere deksel kan u volgen hoeveel voer er nog aanwezig is. Indien u gebruik maakt van de Exo Terra Aquatic Turtle Pellets in combinatie met de Turtle Feeder, zijn uw waterschildpadden verzekerd van een volwaardig dieet, zelfs gedurende langere periodes van afwezigheid
Meer informatie
EAN 015561238151
Lengte 9 cm
Breedte 15 cm
Hoogte 9 cm
Kleur Grijs
Merk Exo Terra
Formaat M
Schrijf jouw beoordeling
Exo Terra Turtle Feeder
Jouw beoordeling