Exo Terra Turtle Cliff with rock L

Speciale prijs €83,01 Standaard prijs €116,50
Nog maar 2 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
De Exo Terra Turtle Cliff is een waterval, plaats om te zonnen en filter in één. Zijn innovatief filtersysteem verandert een aquaterrarium in een ideale leefomgeving, door waterschildpadden en andere half aquatische terrariumdieren het ideale landgedeelte en zonnebadplaats te verschaffen. De verborgen filter zorgt voor helder en gezond water, terwijl de waterval de nodige watercirculatie en verluchting creëert. De natuurlijke rotsstructuur en zijn kleur maken een volledige integratie in een aquaterrarium mogelijk.  • Waterval, plek om te zonnebaden en filter in één

  • Past in een aquaterrariuminrichting

  • Volledig verborgen waterfilteringssysteem

  • Zorgt voor de noodzakelijke watercirculatie en doorluchting

  • Ideaal landgedeelte voor amfibisch levende dieren


De exo Terra Turtle Cliff is uitgerust met een Repti Clear Terrarium Filter, een optimaal waterfilteringssysteem met een groter filtervolume en een effectieve debietcontrole. Het 3-staps filtersysteem is beurtelings vervangbaar, en laat een onafgebroken biologische filtering toe en garandeert een optimale mechanische, chemische en biologische filtering. Bijkomend filtermateriaal kan in de compartimenten toegevoegd worden voor betere filterprestaties. Waterverwarmers kunnen ook in de Exo Terra Turtle Cliff verborgen worden. Door de vlakke achter- en zijkant kan het mooi in de achterste hoeken van het Exo Terra Turtle Terrarium opgesteld worden.

Meer informatie
EAN 015561236553
Gewicht 4.6 kg
Lengte 23 cm
Breedte 37 cm
Hoogte 24 cm
Lengte 37
Kleur Bruin
Merk Exo Terra
Formaat L
Schrijf jouw beoordeling
Exo Terra Turtle Cliff with rock L
Jouw beoordeling