Exo Terra Turtle Clear

Speciale prijs €11,00 Standaard prijs €18,50
Nog maar 1 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke vrijdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot vrijdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.

De Exo Terra Turtle Clear Aquatic Habitat Cleaning Kit is een onderhouds-set dat het reinigen van je aqua-terrarium vereenvoudig.


Bevat een grindreiniger en een 2-in-1 algenverwijderaar.


 


Gravel Cleaner


Eenvoudig te gebruiken, pomp-start grindreiniger


Uitgerust met een 45 cm lange reinigingsbuis en 1,5 m lange kinkvrije slang


Grindfilter verhindert dat er grind wordt meegezogen


 


De Exo Terra Gravel Cleaner is een handig gereedschap, speciaal ontworpen voor routinematige waterverversingen en om een ideale waterkwaliteit te behouden. Waterschildpadden kunnen slordige eters zijn, wat resulteert in accumulatie van niet opgegeten voedsel en vuil in het grind op de bodem en onder decoratiestukken. Een teveel aan afval produceert hoge niveaus van ammoniak, fosfaten, nitraat en nitriet die leiden tot troebel water, algengroei, moddervorming en geurtjes.


 


Algae Removal Tool


Handig, verstevigd plastic handvat (40cm).


Duurzame, niet-toxische schuurspons helpt algen en modder verwijderen.


Pivoterende schuurspons vergroot het contactoppervlak.


Plastic schraper verwijdert gemakkelijk weerbarstige algen en minerale afzettingen.


Niet bedoeld voor gebruik op plastic oppervlakken.


 


De Exo Terra 2-in-1 Algae Removal Tool is een gecombineerde schraper en pivoterende schuurspons voor algen op een verstevigd plastic handvat (40cm). De duurzame, niet toxische, schuurspons verwijdert gemakkelijk storende algen en modder, terwijl de plastic schraper kan worden gebruikt voor weerbarstige, moeilijk te verwijderen algen en minerale afzettingen. Het pivoterende hoofd van de schuurspons zorgt voor een betere controle, een vergroot contactoppervlak en gemakkelijke toegang tot moeilijk te bereiken plaatsen.

Meer informatie
EAN 015561224673
Gewicht 0.25 kg
Lengte 2 cm
Breedte 45 cm
Hoogte 3 cm
Merk Exo Terra
Dier Muskusschildpad
Schrijf jouw beoordeling
Exo Terra Turtle Clear
Jouw beoordeling