Exo Terra Turtle Bank L

€42,96
Nog maar 1 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.

De Exo Terra Turtle Bank is een unieke drijvende plaats om te zonnen voor waterschildpadden. Gezien hij door magneten op zijn plaats gehouden wordt, kan de Exo Terra Turtle Bank in de hoeken van het terrarium aangebracht worden en zodoende het zwemgebied maximaal houden. Past zich automatisch aan aan elke waterstand. De onder water liggende helling maakt het de schildpadden gemakkelijk in en uit het water te klimmen naar een droge rustplaats om maximaal te genieten van de warmte en de UVB-lampen. Verkrijgbaar in 3 maten waardoor het in elke maat schildpaddenterrarium past, of meerdere Turtle Banks in één terrarium kunnen worden aangebracht.  • Geschikt voor elk aquaterrarium

  • Past zich automatisch aan aan elke waterstand

  • Wordt door magneten op zijn plaats gehouden

  • Onderwaterhelling om gemakkelijk in en uit het water te klimmen

  • Ideale plaats om te zonnen of rustplaats voor amfibisch levende dieren

Meer informatie
EAN 015561238021
Gewicht 1 kg
Lengte 24 cm
Breedte 41 cm
Hoogte 7 cm
Lengte 41
Kleur Bruin
Merk Exo Terra
Formaat L
Schrijf jouw beoordeling
Exo Terra Turtle Bank L
Jouw beoordeling