Exo Terra Thermostaat dag/nacht 600W

Waardering:
100% of 100
€65,50
Nog maar 5 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.

  • Dimmen & puls Proportionele functie regelt uiterst nauwgezet de terrarium tempratuur

  • Instelbaar van 10 ° C tot 60 ° C

  • Eenvoudig af te lezen blauw LCD scherm toont actuele en ingestelde temparturen

  • Rode LED en verwarmingssymbool geven aan wanneer het verwarmingsapparaat AAN staat

  • Drukknop / kiessysteem om onbedoelde instelling te voorkomen

  • Regelt verwarmingsapparaten tot 600W


 


1. Dag- en nachttemperatuur kunnen afzonderlijk worden ingesteld


2. Waterdichte externe temperatuursensor met ingebouwde lichtsensor


3. Gemakkelijk af te lezen blauwe LCD-scherm toont de werkelijke en ingestelde temperatuur


4. Kan gebruikt worden met de o.a. de volgende Exo Terra-warmtebronnen: Heat Mat - Heat Cable - Ceramic Heater - Infrared Basking Spot - Daytime Heat Lamp. Ook te gebruiken met andere lampen


 


Reptielen zijn koudbloedig en gebruiken warmte van een externe bron om hun optimale lichaamstemperatuur te behalen.  In het wild gebruiken reptielen de zon om op tempratuur te komen. Het bieden van een geschikte warmtebron is dan ook erg belangrijk bij het houden van reptielen in een woestijn tropische of subtropische terrarium. Met de Exo Terra 600W elektronische Aan/Uit thermostaat kunt u een goed geregeld verwarmingssysteem creëren. De thermostaat zal ook helpen om oververhitting en onderkoeling te voorkomen tijdens warme zomerdagen of koude winternachten. Zowel de dagtijd en nachttijd kunnen apart ingesteld worden, om ervoor te zorgen dat er een veilige schommeling in dag en nacht tempratuur is.


 


De elektronische schakelaar met dim en puls techniek houdt de temperatuur op het gewenste punt met een veel hogere nauwkeurigheid in vergelijking met conventionele thermostaten en elimineert vrijwel alle temperatuurschommelingen in het terrarium. Het makkelijk te lezen LCD scherm laat de actuele en ingestelde tempratuur zien. Het LCD scherm dimt zelfs automatisch zijn licht als het donker is. De rode led lamp en een warmtesymbool laat zien wanneer het verwarmingssysteem aan staat. Zodra de gewenste tempratuur is bereikt wordt het Led lichtje blauw en het warmtesymbool verdwijnt.


 


De Exo Terra-thermostaat moet worden ingesteld op basis van de behoeften van uw dier. Onderzoek grondig het optimale tempratuur voor uw specifieke reptiel, zodat u de juiste temperatuurgradiënten in het terrarium kunt creëren zodat uw reptielen optimaal kan genieten.

Meer informatie
EAN 015561224598
Gewicht 0.3 kg
Lengte 21 cm
Breedte 25 cm
Hoogte 5 cm
Analoog of Digitaal Digitaal
Merk Exo Terra
Schrijf jouw beoordeling
Exo Terra Thermostaat dag/nacht 600W
Jouw beoordeling