Exo Terra Sepia Bones

€4,95
Nog maar 9 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.

Exo Terra Sepia Bones zijn een uitstekende kalkbron voor reptielen en amfibieën. De Exo Terra Sepia Bones kunnen in hun geheel gebruikt worden als een aanvullende kalkbron voor zowel water- als landschildpadden. Het ruwe, eetbare oppervlak helpt bij het trimmen van de bek bij zowel water- als landschildpadden, en voorkomt tevens ongewenst kauwgedrag. Ze blijven drijven, ideaal is voor waters- als landschildpadden en is geschikt voor alle soorten hagedissen. De Exo Terra Sepia Bones kunnen ook in kleinere stukken verdeeld of bepoederd worden en gebruikt worden als voedingssupplement voor hagedissen zoals gekko’s, agamen, leguanen, skinken, varanen, tegu’s, enz.


   • Uitstekende calciumbron

  • Drijft – ideaal voor waterschildpadden

  • Help bij het trimmen van de bek bij water- en landschildpadden

  • Geschikt voor alle hagedissoorten


Meer informatie
EAN 015561235501
Gewicht 0.03 kg
Lengte 3 cm
Breedte 10 cm
Hoogte 20 cm
Merk Exo Terra
Dier Vierteenlandschildpad
Schrijf jouw beoordeling
Exo Terra Sepia Bones
Jouw beoordeling