Exo Terra Repti Clear F150 150 ltr/h

Speciale prijs €7,01 Standaard prijs €10,29
Nog maar 3 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.

De aanwezigheid van zuiver en vers water is belangrijk voor het houden en behandelen van reptielen en amfibieën in gevangenschap. Exo Terra biedt een volledig gamma producten aan die er voor zorgen dat een bron met kwaliteitswater steeds ter beschikking is van de terrariumbewoners, en die tevens het water zuiver houden en vrij van afval.

De Repti Clear F150 is een energiezuinige, compacte terrariumfilter die tevens voor watercirculatie zorgt in terraria en aquaterraria. De filter is volledig onderdompelbaar en kan zowel horizontaal als vertikaal geplaatst worden, afhankelijk van de gebruikskeuze. Wegens zijn geringe afmetingen is de filter gemakkelijk te verbergen in natuurlijk ingerichte aquaterraria. Het maximum debiet van de Repti Clear F150 is 150 liter per uur, en is tevens regelbaar.  • Veelzijdige, onderdompelbare, mechanische filter

  • Voor terraria en aquaterraria

  • Eenvoudig te installeren en te gebruiken

  • Gemakkelijk te onderhouden

Meer informatie
EAN 015561220958
Gewicht 0.2 kg
Schrijf jouw beoordeling
Exo Terra Repti Clear F150 150 ltr/h
Jouw beoordeling