Exo Terra light unit 2x20W

€20,00
Nog maar 2 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.

De Exo Terra Light Units zijn de meest complete oplossing, en zijn geschikt om alle types TL-lampen op eender welk terrarium te gebruiken. Al deze automatische schakelaars beschikken over een dubbele aansluiting die een combinatie van verschillende Repti Glo lampen mogelijk maakt ten einde een optimale lichtweergave te bekomen afhankelijk van de soorten en hun behoeften. De Exo Terra Light Cycle Unit heeft zelfs een ingebouwde tijdklok en dimmer.

  • Voor twee TL- buislampen
  • - Ideaal te gebruiken met Exo Terra Repti Glo en andere buislampen
  • - Meer energiebesparend dan de klassieke ballasten en light strips
  • - Flikkert niet; minder stresserend voor reptielen en amfibieën
  • - Waterbestendige contactdoppen voor maximale veiligheid
  • - Lange contactdop snoeren
  • - Aan- en uitschakelaar
  • - zon's op- en ondergang stimulie.

De Exo Terra Light Unit Electronic Terrarium Lamp Controller biedt een veelzijdige toepassing voor de verlichting van uw terrarium. Enkel de behuizing van de electrische ballast in de nabijheid van het terrarium monteren en de TL-buizen verbinden met de waterbestendige contactdoppen. De extra lange snoeren van de contactdoppen maken het mogelijk de buislampen erg dicht bij de dieren te plaatsen, hetgeen noodzakelijk is wanneer UVB-lampen gebruikt worden (bv. Repti Glo 5.0 en 10.0). Dankzij de lange dopsnoeren kunnen de lampen geïnstalleerd worden boven eender welk type terrarium, ongeacht zijn grootte en afmetingen.

Meer informatie
EAN 015561222419
Gewicht 1 kg
Lengte 15 cm
Breedte 25 cm
Hoogte 10 cm
Wattage 20 Watt
Schrijf jouw beoordeling
Exo Terra light unit 2x20W
Jouw beoordeling