Exo Terra Heater Cable 25 W

Speciale prijs €27,95 Standaard prijs €35,50
Nog maar 1 beschikbaar
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.

Reptielen en amfibieën zijn ectothermisch of koudbloedig. Een gepast verwarmingssysteem is aldus een heel voornaam element bij het opstarten van een natuurlijk terrarium. Reptielen kunnen hun lichaamstemperatuur gedeeltelijk regelen door de warmtestraling van de zon, in het terrarium geproduceerd door de verlichting of de ceramische warmtestraler (Heat Wave Lamp). In hun natuurlijk biotoop gebruiken reptielen dikwijls oppervlaktes die door de zon zijn opgewarmd, zoals takken, stenen of de bodemgrond als warmtebron. De Heat Wave Rock en Heat Wave substraatverwarmers leveren deze natuurlijke omstandigheden door de steen of het substraat in het terrarium te verwarmen en bevorderen alzo het natuurlijke warmteregelende gedrag bij reptielen.

De Exo Terra Heat Cable maakt het mogelijk voor warmte te zorgen op de plaatsen waar het nodig is. Hij wordt het best onder het terrarium aangebracht om welbepaalde plaatsen op de terrariumbodem te verwarmen, hij kan ook gebruikt worden in kweekrekken om meerdere kweekterraria te verwarmen. De flexibele, waterbestendige en duurzame Exo Terra Heat Cable biedt meerdere gebruiksmogelijkheden voor zowel de professional als de hobbyist. Met zijn dubbele silicone isolatie, garandeert de Exo Terra Heat Cable een totale veiligheid.  • Geleidende warmtebron voor reptielen en amfibieën

  • Zorgt voor warmte waar het nodig is

  • Dubbele silicone isolatie

  • Flexibel en duurzaam

  • Ideaal voor de verwarming van kweekrekken

Meer informatie
EAN 015561220125
Gewicht 0.15 kg
Lengte 5 cm
Breedte 700 cm
Hoogte 18 cm
Merk Exo Terra
Wattage 25 Watt
Schrijf jouw beoordeling
Exo Terra Heater Cable 25 W
Jouw beoordeling