TBL Voorventilatie 40cm

€24,32
45 op voorraad
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke vrijdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot vrijdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.

TBL Voorventilatie 40cm Nieuw
Door het blijven innoveren heeft Blue-Lagoon een nieuwe voorventilatie gefabriceerd. Deze voorventilatie, gemaakt van hoge kwaliteit aluminium is speciaal ontworpen om de luchtdoorstroom van het terrarium te verbeteren. Naast de luchtdoorstroom heeft de TBL voorventilatie ook een diervriendelijk design. De nagels van uw reptiel komen niet meer  vast zitten in de voorventilatie. Dit komt doordat het ventilatierooster vewerkt zit in een aluminiumbuis, waardoor uw reptiel niet meer bij het ventilatierooster kan komen.

Deze nieuwe voorventilatie is 40cm lang en u kunt het zelf op gewenste maat maken met bijvoorbeeld een kniptang of zaagje.Te verkrijgen in diverse maten: 40, 60, 70, 80, 100, 120, 150, 200*

Technische aspecten.
TBL voorventilatie is 1,5cm breed en heeft 7cm gaten van 1 cm om de 4cm.

De nieuwe voorventilatie worden ook standaard in de terraria gemaakt die designed zijn in onze terrariumdesigner.

*200cm lange voorventilatie is helaas niet te versturen per post.

Mocht u nog vragen hebben over dit nieuwe design voorventilatie kunt u altijd één van onze medewerkers bellen of mailen.

Meer informatie
EAN Design40
Gewicht 0.1 kg
Lengte 3 cm
Breedte 40 cm
Hoogte 3 cm
Materiaal Kunststof
Schrijf jouw beoordeling
TBL Voorventilatie 40cm
Jouw beoordeling