3D Rock 80x40x50 Luxe Navajo

Waardering:
60% of 100
€324,50
Voldoende voorraad
Levertijd Leverbaar binnen 1 werkdag - Terraria groter dan 1.20m en terrariummeubels hebben gewoonlijk een levertijd van 1-2 weken.
- Voedseldieren komen bij ons elke Woensdag vers binnen. Om deze reden kan een medewerker ervoor kiezen om te wachten met het verzenden van voedseldieren tot woensdag, u wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.
Beperkte verzendmethode Terrarium Een terrarium wordt bezorgd door onze koeriersdienst. U kunt in het afrekenproces kiezen voor 1 of 2 werknemers die helpen bij het uitladen van het terrarium. Ook is het mogelijk om het terrarium met een pallet te bezorgen.
Measurements L 80 x B 40 x H 50 cm
Het 3D Rock 80x40x50 Lux Nevajo (HA) Terrarium wordt gemaakt van 4 mm glas en is standaard uitgevoerd met de volgende opties: • Voorventilatie nieuw design

 • Bovenventilatie 17 cm breed

 • 2 schuifdeuren

 • Handvatten op beide schuifdeuren

 • 1 fitting (150W) met lichtkap incl. een extra fitting achter de warmte lamp voor UVB lamp

 • Vanaf 80 cm: 2 fittingen, (150W) & (350W) met 2 lichtkapjes

 • Stroomdoorvoer onder en boven

 • Zwarte hoekstrips onder en boven

 • 2,5 cm glazen krekelstroken

 • 3D Rock Nevajo achterwand: geel, oranje, rood

 • Waterdicht

 • Goede verpakking voor makkelijk transport
Dit 3D Rock terrarium is een nieuw design terrarium, behoort tot de 3D Rock-lijn van de Blue-Lagoon terraria en is een designterrarium van A kwaliteit. Een groot voordeel van de 3D Rock-lijn terraria is dat de terrariums volledig af en direct klaar voor gebruik zijn en een extra fitting achter de warmtelamp bevatten, voor de UVB lamp. 3D-Rock terrariums vanaf 80CM bevatten standaard twee fittingen, waarvan de rechter fitting van keramiek is en uitermate geschikt is voor HID- en Kwikdamplampen. De 3D-ROCK terrariums zijn geschikt voor zowel tropische- als woestijndieren, maar wordt over het algemeen als woestijn/steppen terraria gebruikt. Enkele andere voordelen van de nieuw design terraria in de 3D Rock-lijn zijn dat bij plaatsing van de (optionele) LED strips achter de voorventilatie er een warmte luchtstroom naar boven ontstaat, waardoor de ruiten nooit meer beslaan en door de goede luchtstroom het terrarium minder snel zal gaan stinken. Meer voordelen nieuw design terraria →

Bij de 3D Rock Nevajo terraria van de Blue-Lagoon zijn de fittingen en zwarte lichtkapjes altijd voorgemonteerd en zit er een handgemaakte rotswand met mooie grillige structuren in, welke zorgt voor klim- en schuilmogelijkheden. De kleur van de achterwand betreft een schakering van oranje, geel en een vleugje rood, sprekend lijkend op het echte Navajo gebied. Tevens wordt er rechts onder, in de hoek van de achterwand, een hoekje van het glas weg gelaten (dicht gekit), zodat het als stroomdoorvoer voor bijvoorbeeld een warmtemat of waterval kan worden gebruikt. De 3D Rock terrariums zijn altijd waterdicht, zodat de mogelijkheid bestaat er een paludarium of aqua-terrarium van te maken.


Voorraad en bezorging
De 3D Rock terrariums van de Blue-Lagoon zijn altijd standaard op voorraad. Helaas is het echter niet mogelijk om een terrarium via de reguliere post te verzenden. Daarvoor bieden wij de volgende opties: • Bezorging via eigen koeriersdienst
  Blue-Lagoon

 • Bezorging via externe bezorgdienst d.m.v. palletvervoer

 • Door de klant zelf af te halen in onze showroom
Bijbehorende artikelen
Eventuele artikelen die bij een 3D Rock terrarium horen, met de mogelijkheid die er direct bij te bestellen, zijn:

Eigen terrarium ontwerpen?
Bekijk onze terrariumdesigner, waarmee u uw eigen terrarium kunt ontwerpen. Hier kunt u zelf de maten invoeren, het terrarium direct aan uw eigen wensen aanpassen en eventueel direct op maat bestellen.
Meer informatie
EAN TBL3D804050GC
Gewicht 40 kg
Lengte 40 cm
Breedte 80 cm
Hoogte 50 cm
Hoogte 50
Diepte 40
Lengte 80
Type Terrarium 3D Terrarium
Kenmerken Is waterdicht
Materiaal Glas
Afmetingen L 80 x B 40 x H 50 cm
Dier Luipaardgekko
Schrijf jouw beoordeling
3D Rock 80x40x50 Luxe Navajo
Jouw beoordeling